Vinger aan de pols…

Als ondernemer heeft u al genoeg om zich mee bezig te houden. Een soepel lopende financiële administratie is essentieel voor uw onderneming. Comtec Finance denkt hierin graag met u mee en kijkt wat bij uw bedrijf past. Zowel in de situatie dat u zelf de vingers aan de pols wilt houden door de administratie in huis te houden, als dat u zich wilt beperken tot uw kernbusiness bent u bij Comtec Finance aan het juiste adres.

Als ervaren financieel specialisten zijn wij uitstekend op de hoogte van wat er speelt op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Bovendien kunnen we snel inspringen op de actualiteit, waardoor u steeds op een deskundige en adequate dienstverlening kunt rekenen. Een open communicatie met u als cliënt vinden we belangrijk. Door de lijnen kort te houden wordt een actieve, daadkrachtige aanpak gewaarborgd.

Comtec Finance is in 2007 van start gegaan en is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). De inschrijving in het Accountantsregister sinds 1986 staat garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid. Tegelijkertijd kan een beroep worden gedaan op specialistische ondersteuning waar dat in het belang is van de cliënt.