Over…

Ik ben Herman de Best, accountant-administratieconsulent sinds 1985. In de jaren ’70 ben ik aanvankelijk gestart in de controlepraktijk van een landelijk en internationaal opererend accountantskantoor. Deze praktijk voelde, hoe interessant het werkterrein ook kon zijn, naar mijn gevoel steeds afstandelijker aan.
Geleidelijk ontstond bij mij een groeiende behoefte om op een meer directe wijze betrokken te zijn bij de ondernemer. Ondernemer te zijn met ondernemers.

In 1987 maakte ik de overstap naar de MKB praktijk, waarin ik mij meer naar mijn eigen inzichten kon ontwikkelen tot allround adviseur voor met name de kleine ondernemer. Het midden- en kleinbedrijf is uiteindelijk vaak de motor en katalysator voor vernieuwingsprocessen.

Als adviseur in de MKB praktijk proefde ik steeds meer van de mogelijkheden die het vrije ondernemerschap ook voor mijzelf kon bieden. Zo is vervolgens  uiteindelijk in 2007 Comtec Finance  opgericht.

Comtec Finance staat klaar voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf voor de totale verzorging van hun financiële- en salarisadministratie en hun belastingaangiften.

Facebook: social networking